Lun-Joi: 9 – 20 / Vin: 9 – 17

Str. Tepes Voda nr. 37- 39

Lun-Joi: 9 – 20 / Vin: 9 – 17

Str. Tepes Voda nr. 37- 39

Medicina interna

Sănătatea ta, preocuparea noastră!

Un diagnostic precis reduce numarul de investigatii paraclinice inutile

Este o specialitate integratoare, atotcuprinzatoare, din care s-au desprins de-a lungul timpului celelalte specialitati medicale. Medicul internist are abilitatea de a realiza o discriminare fina a simptomelor descrise de dumneavoastra orientandu-se catre cauza cea mai probabila. In sprijinul acestui demers, uneori dificil, frustrant, vin investigatiile imagistice sau functionale.

O mare parte din ele se pot realiza la noi in clinica, In timp ce pentru imagistica bazata pe radiatii ionizante sau rezonanata magnetica este necesara indrumarea catre clinici specializate.

Un diagnostic precis reduce in mod evident numarul de investigatii paraclinice inutile, neplacute fizic si impovaratoare financiar.

Relatia dintre Medicina Interna si Cardiologie este una biunivoca. Cardiologul are nevoie de perspectiva mai larga a internistului, in timp ce Internistul isi construieste diagnosticul pe baza opiniei sectoriale a cardiologului.

Prioritizam si selectam doar medicamentele cu un beneficiu net dovedit

Aceasta abordare este extrem de productiva cand evlauam simptome relativ frecvente cum ar fi dispneea – respiratia grea la efort, palpitatiile, scaderea in greutate sau edemele.

Efectuarea unei ecografii abdominale, vasculare sau mai multor tipuri de ecografii de catre medicul internist permit o opinie directa asupra originii unei boli sau necesitatii unui tratament.

Specialitatii de medicina interna i se adreseaza si pacientul cu patologii multiple si medicatii complexe, care pot sa cuprinda in mod frecvent peste 10 substante active din diferite arii terapeutice. Provocarea adresata noua consta in a prioritiza si a selecta doar medicamentele cu un beneficiu net dovedit.

Dr. Bosincianu Mihaela Cristina

Dr. Bosincianu Mihaela Cristina

Medic Primar Medicina Interna
Medic specialist Cardiologie.
Competenta ecografie generala, cardiaca si vasculara

Dr. Epure Paul Daniel

Dr. Epure Paul Daniel

Medic Specialist Boli Interne
Competenta ecografie generala, cardiaca si vasculara.

Despre clinica Eucardios

PRIORITATEA NOASTRĂ

Sănătatea și confortul pacienților este prioritatea noastră, așadar le punem la dispoziție nu doar medici specialiști cu experiență, ci și aparatură de ultimă oră și un spațiu confortabil care oferă pacientului un strop de liniște sufletească și siguranță.

MISIUNEA NOASTRĂ

Rolul nostru este de a identifica calea cea mai bună de urmat, conform nevoilor fiecărui pacient în parte. Pentru multe provocări cheia rezolvarii este simplă, la îndemână, și evită complicații ulterioare. Pentru altele se impun o serie de investigații ce necesită timp și dedicare. Indiferent de gravitatea problemei, sănătatea ta este prioritatea noastră, așadar suntem pregătiți să îți oferim soluția necesară în cel mai facil și eficient mod.

Informatii contact

Str. Tepes Voda nr. 37- 39, sector 2, Bucuresti

Mijloace de transport:
Tramvai 40, 56 – statia Universitatea Hyperion
Troleibuz 70, 79 – statia Tepes Voda