Lun-Joi: 9 – 20 / Vin: 9 – 17

Str. Tepes Voda nr. 37- 39

Lun-Joi: 9 – 20 / Vin: 9 – 17

Str. Tepes Voda nr. 37- 39

Despre Noi

Clinica noastra reprezinta o poarta de acces spre lumea cardiologiei moderne. Aceasta reprezinta cel mai dezvoltat domeniu din medicina, atat la nivel mondial cat si local. Alegerea solutiei corecte este uneori dificila si frustranta pentru ambele parti, medici si respectiv pacienti. Intervin diverse bariere in alegerea celei mai corecte conduite. Rolul nostru este de a explica si de a gasi impreuna calea cea mai buna de urmat. Pentru multe probleme cheia rezolvarii este simpla, la indemana, si evita complicatii ulterioare. Pentru altele se impun o serie de investigatii. Clinica noastra este dotata la nivel cvasimaximal pentru majoritatea explorarilor neinvazive curente.

Eucardios

Experienta, omogenitate, spirit de echipa

Experienta de aproximativ 20 ani si peste a medicilor, omogeneitatea, spiritul de echipa, continuitatea urmaririi pacientilor, mai mult de o decada, atunci cand este cazul, sunt principalele argumente care ne recomanda.

Pacientii pot sa ajunga la noi printr- o varietate de modalitati: preluare in urmarire dupa simptome, recomandarea altui medic pentru o investigatie cardiologica anume, sau, din pacate, dupa un episod acut care a necesitat asistenta de urgenta sau spitalizare, dupa interventii chirurgicale, terapii interventionale pe cateter.

Echipamente si dotari

Clinica este situata intr-o zona centrala, linistita a Bucurestiului, strada Tepes Voda. Se gaseste la parterul unui bloc nou, intr-un spatiu luminos si primitor. Este echipata cu:

  • un sistem complex ECG digital cu stocare pe termen lung a informatiei
  • patru aparate de ultrasonografie (ecografie) cardiovasculara si generala cu nivel ridicat de echipare, dintre care doua achizitionate in ultimii trei ani
  • numeroase terminale Holter si de monitorizare ambulatorie TA
  • sistem de testare la efort, inclusiv cu ecografie (ecocardiografie de stress)
  • aparat de poligrafie, pentru depistarea apneei in somn
  • spirometru
  • dispozitiv biometric pentru stabilirea compozitiei corpului
  • aparat de monitorizare hemodinamica neinvaziva prin bioimpedanta, model Hotman, ideal pentru monitorizarea efectului terapiei la pacientii cu hipertensiune arteriala

peste

Pacienti (evaluati)

peste

Ecografii Cardiace

tipuri de ecografie

medici

Informatii contact

Str. Tepes Voda nr. 37- 39, sector 2, Bucuresti

Mijloace de transport:
Tramvai 40, 56 – statia Universitatea Hyperion
Troleibuz 70, 79 – statia Tepes Voda